Wandelen in de omgeving van Meppen.

Wanneer we gaan wandelen lopen we altijd met beide ezels Tommy en Luuk. De duur van de wandeling varieert van 1 tot 1,5 uur. Tijdens de wandeling mogen volwassenen alleen lopen met een ezel, kinderen tot 12 jaar lopen altijd samen met een volwassene.

Nadat we gemaakt kennis hebben met de dieren in de wei krijgen ze hun halster om met een begeleidingskoord . We nemen ze daarna mee naar de straat waar onze wandeling start. De wandeling wordt door jou bepaald: gaan we het bos in, kiezen we ervoor om naar de molen in Aalden te wandelen of zoeken we de landelijke omgeving rond Meppen op?

De ezelswandelingen zijn met een knipoog. Onderweg schenken wij ook wat aandacht aan de natuur om ons heen. Daarbij zijn verschillende activiteiten te doen, altijd passend bij de leeftijd van de kinderen die mee lopen. Niet alleen kinderen genieten van deze wandelingen, ook voor volwassen mensen zijn deze wandelingen rond Meppen heerlijk om te onthaasten. Je neemt automatisch het wandeltempo van de ezels over en al lopend luister je ontspannen naar de wind en de vogels rondom je heen.

Het is een buitenactiviteit dus wanneer er veel buien verwacht worden kan het niet doorgaan.