Kinderfeestjes.

Voor kinderen vanaf 5 jaar kan er ook een afspraak gemaakt worden voor kinderfeestjes. We hanteren een groepsgrootte van maximaal 8 kinderen . Zo zorgen we er voor dat elk kind de tijd krijgt om met een ezel te lopen.

Na de wandeling van ongeveer 1 uur krijgen de kinderen de gelegenheid om met de in de omgeving gevonden materialen een werkstuk te maken. Deze aanvulling duurt ook ongeveer een uur. Tijdens het knutselen krijgen de kinderen 1x drinken en wat te snoepen aangeboden.

Stempelen met natuurmaterialen.
WAT KUNNEN WE GAAN DOEN?

Natuurlijk gaan we wandelen met de ezels Tommy en Luuk. Dat kan door het bos, door het dorp Meppen of een combinatie daarvan. Tijdens deze wandeling gaan we op zoek naar materialen in de natuur. Deze verzamelen we in onze rugtas en we nemen dit mee terug naar de stal. Wanneer we de twee ezels verzorgt hebben gaan we met onze eigen materialen aan het werk. Je zult verbaast zijn hoe leuk het is om met deze materialen bezig te zijn.

Samen een beestenboel creëren.

Je kunt kiezen uit:

  • stempelen met natuurmaterialen
  • beestenboel creëren
  • insectenpaspoort maken
  • zwaluwnestjes maken
  • en nog veel meer leuke dingen.

Het is een buitenactiviteit dus wanneer er veel buien verwacht worden tijdens het feestje kan dit niet doorgaan. Zorg voor een alternatief voor de kinderen!