Leuk gewandeld.

Deze pagina wordt gevuld met verhalen en foto’s van gasten die met de ezels hebben gelopen. De verhalen zijn exact over genomen zoals ze beschreven zijn in mijn gastenboek. Ook de verhalen van jonge wandelaars zijn overgenomen zoals ze geschreven zijn. Uiteraard worden er geen namen bij genoemd.

Op deze pagina staan ook ervaringen die deze dieren uniek maken.

In 2019 zijn de volgende ezelverhalen geschreven:

Lotus (10) en Isis (7)

“We vonden het heel leuk om te wandelen met de ezels. Margot koos heel moeilijke paadjes voor de ezels zodat ze echt moesten nadenken. We moesten steeds voor de ezels blijven lopen maar Tommy wilde soms ook graag vooraan. Dan moest je weer laten zien wie de baas was.  Onderweg deden we een speurtocht. Wandelen met ezels is veel leuker dan gewoon wandelen!”

Een ‘lange schaduw wandeling’ in het najaar van 2019. Samen met de ezels nog even genieten van de heerlijke en mooie ondergaande zon.

In 2020 hebben mijn gasten hun ezelverhalen opschreven in mijn gastenboek:

Vandaag heb ik samen met oma met de ezels gewandeld. Luuk en Tommy waren een beetje stout, ik vond het mooi en een beetje spannend, op de brede paden vond ik het prima. Ook mocht ik de ezel aaien wat ik leuk vond en ik heb wortels gesneden. Ik vond het stoer maar ik had ook kriebels in mijn buik. Op het laatst mocht ik leuke stikkers plakken.

………………………….

Wat is het heerlijk ontspannen lopen met zulke vriendelijke ezels en begeleiding van Margot. Een fijne manier om de omgeving in een rustig tempo te verkennen en een leuk gesprek te voeren. Dank je wel Margot, Tommy en Luuk.

………………………….

Ik vond het super leuk. We liepen misschien heel langzaam maar het voelde kort. Ik wil heel vaaker meel lopen.

Bedankt voor de rustige wandeling. Heb genoten van de leuke wandeling en de natuur.

………………………….

Ik vond de wandeling SUPER leuk en de ezels zijn heel lief!

Ps. De zeep ruikt heel lekker.

………………………….

Onze  woongroep heeft een heerlijke vakantiewandeling gemaakt met de ezels Luuk en Tommy. Om even aan elkaar te wennen hebben we eerst een stukje naast elkaar gelopen.  Toen hebben we het tweede halstertouw aan het halster vastgemaakt. Vanaf dat moment heeft iedereen om de beurt, samen met een begeleidster, met één van de ezels gelopen. Iedereen heeft op zijn eigen manier genoten. Fijn dat de wandeling elk moment aangepast kan worden zodat we het allemaal vol kunnen houden.

Dank je wel lieve Tommy en Luuk.

………………………….

Tommy en Luuk zijn erg lief. Kusjes

………………………….

Leuk met de ezels.

………………………….

Een kinderopvang heeft met een aantal kinderen mooie tekeningen gemaakt met een aantal uitspraken:

Het was heel erg leuk met Tommy en Luuk.

Ik vin dat de esols moi sijn.

………………………….

Super gezellig wandelingetje met Tommy, Luuk en Margot.

Bedankt voor de hap in mijn hand. Ging snel weer over.

………………………….

Mooie wandeling door het oude dorp. Onze dochter vond de ezeltjes heel lief.

………………………….

Luuk & Tommy,  Ik vond het een hele leuke wandeling. Ik vond het ook heel leuk op welke pleken je kwam tijdens de wandeling. Ik en mijn vader liepen met leuk en mijn zus en mijn moeder met tommy.

Luuk en Tommy, geweldige ezels! Ik heb in de supertoffe wandeling veel geleerd over ezels en ik vond de route ook super leuk. Ik en m’n moeder waren helemaal gek van tommy en mijn vader en broertje helemaal van luuk. T’ was een superwandeling.

………………………….

Ik vond het heel leuk ik vond de ezels ook heel lief. LOVE YOU

………………………….

Het wandelen met de ezels tommy en luuk was super leuk. Zeker te proberen.

………………………….

Luuk en Tommy, Het was geweldig. Wat zijn jullie een lieve dieren. Bedankt dat we met jullie mochten wandelen.

………………………….

Voor het eerst in ons leven gewandeld met de ezels. Het was leuk!! Honden moeten aan de lijn merken we. En Margot is de baas, en bleef de baas, gelukkig.

………………………….

In de herfstvakantie wandelen met de ezels tommy en luuk in het bos was een hele ervaring! We vonden mooie paddenstoelen en insekten.

Ik loop door het bos met toom en luuk

………………………….

Wij hebben heerlijk gewandeld met Tommy en Luuk. Tommy was soms een luilak maar ook heel snel. Luuk was heel lief. Onze dochter heeft mooi appels naar Tommy en Luuk gegooid. Tommy en Luuk hebben ze opgezocht en lekker opgegeten. We vonden het dorp ook heel mooi om te zien.

………………………….

Hallo! Wij waren hier en wat een lieve ezeltjes en wat een leuke enthousiaste vrouw!

………………………….

In augustus ben ik, Margot, druk bezig met het plukken van pruimen. De boom staat aan de rand van het ezelveldje.  Luuk gebruikt ook hulpmiddelen om zijn doel te bereiken: “via de trap kom ik echt bij de emmer die gevuld is met over heerlijke pruimen.” 

Alle wandelaars van 2019 en 2020, bedankt voor alle lieve woorden. Groeten, Margot